Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο Σύλλογος  Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων θέλει να επισημάνει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Καβάλας στη διάθεση πατάτας από παραγωγούς, που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο. Η μεγάλη αποδοχή της πρωτοβουλίας που οργάνωσε σε τοπικό επίπεδο ο Σύλλογος μας, δείχνει αφενός το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο της πλειοψηφίας πλέον του λαού που δημιούργησε η πολιτική των Μνημονίων και των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, αφετέρου ότι οργανωμένες προσπάθειες μπορούν να έχουν πραχτικά αποτελέσματα, ώστε να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, παίρνοντας αντίστοιχες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα.

  • Καλούμε παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.
  • Ανακοινώνουμε ότι η επόμενη διάθεση πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου θα γίνει το Σάββατο 10/3  από τις  10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι  στο χώρο του απεντομωτηρίου πίσω από το Τελωνείο της Καβάλας.
  • Καλούμε τους συμπολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να έρθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10, πίσω από το ξενοδοχείο Εσπέρια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου