Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΘΗΝΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΣ


Ο Σύλλογος  Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας συνεχίζει στη λογική της διάθεσης φτηνών προϊόντων , χτίζοντας δίκτυα αλληλεγγύης. Είμαστε αποφασισμένοι να μη μείνουμε απλοί θεατές της ανέχειας ,της εξαθλίωσης και της απόγνωσης των συμπολιτών μας. Είμαστε πεπεισμένοι , ότι με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης θα αντιμετωπίσουμε τις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, εντάσσοντας και άλλα προϊόντα το επόμενο διάστημα και δίνοντας σε αυτή τη προσπάθεια διάρκεια και διαχρονικότητα.

Καλούμε παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.

Ανακοινώνουμε ότι τη Μ. Τρίτη 10/4 θα διατίθεται  αλεύρι για όλες τις χρήσεις από το Κιλκίς , με 55 λεπτά το κιλό , σε συσκευασίες των 5  και των 10 κιλών , όπως επίσης και πατάτες Νευροκοπίου ,με τιμή 25 λεπτά το κιλό σε συσκευασία των 20 κιλών, από τις 9 το πρωί ,  δίπλα  στο χώρο αναμονής επιβατών στο Λιμάνι της  Καβάλας.

Καλούμε τους συμπολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να έρθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10, πίσω από το ξενοδοχείο Εσπέρια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου